Легендарният Хулио Иглесиас затвърди славата си на Казанова.

В края на интервюто, което даде за предаването „Тази сутрин” по Би Ти Ви певецът страстно целуна репортерката Петя Дикова. Хулио очарова дъщерята на Аня Пенчева със своето непринудено поведение.

По време на интервюто изпълнителят накарал екипа да насочи осветлението не само към него, но и към нашата репортерка. Както е известно на 13-ти юни испанецът ще изнесе концерт в зала „Арена Армеец”.

Неостаряващият секссимвол ще представи на живо последния си албум, както и най-големите си хитове. В интервюто, което даде за Би Ти Ви Хулио демонстрира добро чувство за хумор. Той с усмивка заяви, че жените, които са минали през леглото му не са 3000, а 25 000. Испанецът разказа, че обожава виното и през 80-те години дори е харчел по 1 милион долара годишно за изисканата напитка. Певецът се пошегува, че всъщност е на 47 години, а не на 67 както пишат журналистите.

За финал испанския секс символ страстно целуна Петя, която остана втрещена от поведението му. Младата репортерка скромно седна до звездата, за да се щракне с него за спомен. В прилив на нежност обаче Хулио награби Дикова и я остави без дъх и без думи, като за пореден път затвърди славата си на ненадминат плейбой.

„Вместо 15 минути, разговорът ни продължи цели 24 минути, което за звезда от неговия ранг си е наистина чест. Не очаквах целувката. Изненада ме. Но все пак се сетих, че това е част от имиджа му на Казанова, на мъж романтик”, развълнувано обяснява Петя.