В желанието си да помогне на своята любима Камелия (представяща се за Софи в Къщата), през целия вчерашен ден Люси Дяковска се опитва да избягва компанията на ''принцесата''.

От своя страна Софи се държи адекватно и премерено. Тя се адаптира към обстановката и се стреми да се впише максимално добре сред Съквартирантите. Но все пак е критична към изпълнението на своята мисия. В изповедалнята на Биг Брадър тя сподели, че е допуснала доста грешки и се притеснява, че е застрашила мисията си.

Съквартирантите обаче явно не са усетили фалш в поведението й. Те едва я изчакаха да си легне и започнаха да я обсъждат. Очевидно е, че поне засега никой не я подозира за фалшивата й самоличност. Нещо повече, те дори я харесаха, определяйки я като "пич".

Един от Съквартирантите дори има по-особени симпатии към Софи/Камелия. От самото начало Николай не спря да я нарича "принцеса" въпреки обясненията й, че няма царско потекло. Няма ситуация, в която Ники да не се обръща към Камелия, питайки я за мнението й. Дали е очарован само от обноските на "принцесата" или зад това се крие нещо повече? Предстои да разберем!

Късно вечерта половинката в живота на ''принцесата'' Люси Дяковска се зае с чистенето в кухнята. Явно певицата има проблем с чистотата, тъй като това беше и първото нещо, което направи при влизането си в Къщата - започна да подрежда и да бърше плота в кухнята.

За момента Люси прави добро впечатление на Съквартирантите които започнаха да забелязват, че вече се делят на групички.

"Само Люси не е към ничий отбор, тя се разбира еднакво добре с всички", похвали я Патрашкова, пише vipbrother.bg.

Наистина, още при влизането си в Къщата, Люси Дяковска не показа симпатии и предпочитания към никой. Дали това ще я превърне във всеобща любимка?