Екипирани до зъби качулки проверяваха най-оборотните дискотеки в Студентски град през уикенда.

Освен спецчастите също и "нормални" и цивилни полицаи влетяха едновременно в няколко заведения около 1 ч. през нощта, когато е пиковият час на стълпотворение от желаещи за купон и алкохолизиране. Управата на заведенията е била "надлежно" уведомена за предстоящите масирани акции, разкриха от персонала на едно от заведенията. Затова и никой не правил проблем за пушенето вътре и фирканите до козирката младежи.

Докато траеше експанзията, десетки младежи нервно чакаха повече от един час на дълга опашка да влязат. Благой Георгиев се оказа една от познатите персони, които попадна в епицентъра на събитията. Цяла нощ татуираният футболист се забавляваше и задяваше малки котета в дискотека, чието лице е фолк певецът Константин. Докато диджеят пускаше един след друг поздрави за Джизъса, ченгетата щурмуваха неговите и околните сепарета, пише hotarena.net.

Проверката никак не смути бившият футболен национал. Зализаният мачо се беше съсредоточил върху младите и красиви момичета. Под прицела на Джизъса попадна нова коте. Това е Силвия Теодосиева, която същата вечер бе коронясана с титлата "Lady Bulgaria 2016 - Universe".



Теодосиева е близка с еротичната танцьорка и плеймейтка Биляна Евгениева. Именно с нея Благо Джизъса имаше любовна афера преди две години. Тъкмо с нея Благо изневеряваше на съпругата си Христина, преди да срещне смуглата красавица Есмер Омерова, разказват негови близки по маса и обикаляне на вървежните заведения, пише "България Днес".

Джизъса е набелязал Теодосиева още по време на интимния романс с Евгениева. След като отдавна не е с плеймейтката, а драматичните обрати с новата му жена Есмер клонят към раздяла, Джизъса е отворен за неспирен живот и нови красиви завоевания. Засега от "щаба" на Теодосиева не разкриват прехвърчат ли искри между двамата.

Източник: slava.bg, сн.: Instagram