На шокираща гледка се натъкнаха столичани преди дни - актрисата Марта Вачкова обикаля и надчина по кофите за боклук в центъра. Оказа се, че сестра Жекова от "Откраднат живот" не е скъсала джоба и не прибира предмети, изхвърлени в кофите, а просто се е вдъхновила да заснема с камера какви вещи изхвърлят хората.

Докато сме в домашна изолация, много от нас се възползваха от свободното си време, за да изхвърлят ненужните неща от дома си. Така Марта забелязала, че съседите й се разделят не само с вехтории, но и с ценни вещи, препращащи към мили спомени от близкото минало. Тя открила изхвърлени десетки книги, кукли, настолни игри, антики, бижута и други. "Появяват се чудни неща около кофите", коментира Марта, цитирана от kliuki.bg.

Междувременно тя е сред малкото актьори, които работят, въпреки извънредното положение. Снимките за деветия сезон на докторската сага вървят с пълна сила, а продуцентът Евтим Милошев е взел сериозни мерки за сигурност. А зрителите очакват скоро темата за коронавируса да намери място в някои от предстоящите епизоди на сериала.