Четвъртата част на екшъна със Силвестър Сталоун „Непобедимите” ще се снима у нас от началото на ноември тази година.

Световният кинопортал IMDB официално потвърди това, като написа ,че мястото на снимките ще е България, а компанията, която ще е копродуцент на лентата е ситуираната у нас Ню Имидж.

Официалната премиера на четвъртата част от патилата на Барни Рос и компания е насрочена за август 2015 година. Т.нар. снимки на терен ще са от ноември тази година до април догодина.



Сред новите имена, които очакваме у нас са Хю Джакман/ Хорт Балтен-баузер/, Кевин Костнър / Комисар Джоунс от ФБР/, Марк Уолбърг/ Лейтенант Уилямсън от ФБР/, Дензъл Уошингтън/ президента на САЩ/, Том Крус /Маверик/, Арън Тейлър Джонсън/ Келън Рос- син на Барни Рос/.

Електронното издание franchiseherald.com твърди,че Сталоун е изгладил доскорошните си проблеми с Брус Уилис и той също ще се присъедини към каста. Четвъртата част започва с това ,че екипът на Непобедимите е обвинен за взривяване самолета на американския президент.

Сталоун и хората му стават бегълци. По петите им тръгва ФБР и дори двама ловци на глави.

Групата се принуждава да поиска помощ от наемника Тренч Маузер , за да открие кой е истинския саботьор на президентския самолет. Но когато той е открит , изниква стряскащата му връзка с Барни Рос.

Оказва се ,че бомбаджията е Келън Рос, синът на Барни. Тимът на Сталоун междувременно е арестуван и тикнат в затвора. Тренч Маузер формира нов екип от „Непобедими” С тях той се опитва да спаси „старите кучета”.

Краят на филма показва как Барни и хората му толкова се изпокарват ,че решават никога повече да не се събират в една група. Всеки започва живот на обикновен човек.