Британският актьор Хю Грант преминава през криза на средната възраст.

51-годишният актьор, който стана баща за първи път през септември миналата година, когато актрисата Тинлан Хонг роди дъщеря им Джесика, се срамува от новата си мания към колите и смята, че причината е, че с напредването на възрастта започва да си задава въпроси за живота си.

"Имам нова мания към колите. Почти се срамувам да говоря за това. Ходя да гледам автомобилни състезания. Учат ме как се кара и сега, когато си лягам, чета на моя iPad как действа коляновият вал или дисковата спирачка. Това е странно. Не зная от къде идва. Това е криза на средната възраст, точно това се случва с мен", разкри Грант.

Хю, който преди време имаше връзки с Елизабет Хърли и Джема Хан, признава, че едва сега започва да разбира жените.

"Смятам, че фактът, че жените са необясними, е очарователен, нали? Мисля, че вече започвам да ги разбирам, но съм изостанал. На 51 години съм и чак сега започвам да разбирам някои неща, които ние, мъжете, обикновено не забелязваме", допълни актьорът.

Той признава, че му харесва да попада в списъка на най-сексапилните актьори в света, но твърди, че това не е единствената му цел в живота.

"Всички тези класации са плюс. Не мога да се правя, че нямам его и на всеки мъж би му харесало да попадне в подобна класация. Но не живея само за това", категоричен е Грант, пише БГНЕС.

Снимки: Getty Images/ Guliver