ДА, и Андреа Банда Банда ще става лектор по инфлуенсърски въпроси. Затова се похвали самата тя, като анонсира предстоящото си участие на семинар и оферира последователите си за безплатни покани, видя HotNews.

Брюнетката се рекламира в социалната мрежа, обявявайки се за "твоят местен инфлуенсер", като ще изнесе реч този петък по темата "така неразбраното, мистериозно, обичано и мразено чудо “инфлуенсър реклама”. "Цялата ми любов към комедията, заснемането, монтирането и създаване на видео съдържание успя да се превърне в истинска работа, благодарение на социалните мрежи и марките, които рекламират продуктите си в профила ми. Какво е нелепо и безвкусно е въпрос на лично усещане. Да създаваш симпатично и работещо (продаващо) съдържание в една такава супа от снимки тип “билборд” не е като да отидеш да се снимаш по бански пред огледалото, държейки убедително прахосмукачка", пише в Инстаграм Банда Банда.

"В много случаи по веригата до самия рекламодател има агенции, агенцийки, агенцийща и чудеса, а да ги убедиш, че твоята идея ще работи най-добре за твоята аудитория, си е главоблъсканица. Но и да си ядрен физик не е супер лесно, предполагам", опитва се да оригиналничи още панелистката на Гала. Разбира се, новото й амплоа подразни достатъчно хора, които се възмутиха: "Боже, и тази ли се взе за фактор!"