Фолк дивите Анелия и Андреа редовно паркират мощните си джипове на местата за инвалиди в столичните молове.

Появиха се снимки на возилата на двете красавици, направени от възмутени граждани, които са потресени от мутренското поведение на красавиците.

На кадрите се вижда скъпарският джип „Ауди" Q7 на бившата на Коко Динев Анелия и джипът „Порше Кайен" на гаджето на боксьора Кубрат Пулев, пише ''Всеки ден''.

И двата джипа струват по над 100 000 лева, а двете колежки и добри приятелки без скрупули отнемат отреденото пространство за хора с увреждания.

*Анелия също не остава по-назад от колежката си и паркира на сините места

*Андреа без свян спира на места за хора с увреждания

Преди няколко седмици колегата им Фики Стораро бе заснет да отнема мястото, предназначено за инвалид, отново в търговски център. Анелия и Андреа са сред малкото истински приятелки в бранша, но феновете им се чудят дали по приятелски се наговарят къде да оставят колите си.

*И Фики беше хванат за паркира на предназначено за инвалиди място

По традиция местата за инвалиди в моловете са най-близко до входа, за да могат хората с увреждания да се придвижат по-лесно. Те обаче се заемат от лъскави Бентлита, Поршета и Ферарита, чиито собственици явно също имат проблеми с придвижването...

Очевидци разкриха, че автомобилите на чалгаджийките са престояли на местата в продължение на часове, докато собственичките им пазаруват дрешки из бутиците.

*Анелия и Андреа

Според закона паркирането на място, предназначено за хора с увреждания, се санкционира с глоба между 300 и 500 лева. Освен това при подаден сигнал паяк трябва да пристигне веднага и да вдигне колата, но никой не е подал такъв сигнал за возилата на пайнерките.

Дори чалга феновете скочиха на двете блондинки и се възмутиха от снимките. „Ами че те са си инвалиди - духовни!" и „Имат право да паркират там, та те са музикално недъгави", са само част от острите коментари.

*Анелия и Андреа