Само няколко часа след като името на Ангел бе замесено в разразилия се медиен скандал сред изпълнителите на Ара Мюзик, който избухна от откровението на Джина Стоева защо е решила да напусне музикалната компания и последвалото разтрогване на взаимоотношенията още между Ивена с нейните продуценти, сега певецът се включи в полемиката, пише signal.bg.

По повод на изявлението на Ивена от тази сутрин, Ангел на свой ред отговори така:

Здравейте, приятели!

Видях, че вече и моето име се намесва в медийния скандал, предизвикан от Джина Стоева и Ивена. Макар и неназован, Ивена в нейната фейсбук страница ме пита защо си мълча и говори за мой проект с Алисия.
Затова искам лично аз да изясня ситуацията, защото не желая никакви спекулации по мой адрес:
1. Да, имаме план за дуетна песен с Алисия. Но в никакъв случай той не е трябвало да излезе януари месец. В момента аз имам друг дует с Кондьо и след това друга подготвена самостоятелна песен, както и Алисия има други планове. Затова нашия общ проект го отложихме евентуално за есента. Това го обсъждахме във фирмата преди няколко месеца и аз съм абсолютно наясно с плана.
2. Никога не сме обсъждали с Алисия да правим тази песен, която тя направи с Тони Стораро – „Не давам да си чужда”. Никога, аз дори не съм я чувал тази песен, преди да я промотират по Фен ТВ.
3. Отношенията ми с „Ара мюзик” и Виктор Касъмов са професионални и на ниво, аз не желая някой от мое име да ги коментира. Благодаря на екипа за подкрепата, в момента съм се концентрирал по промотирането на песента ми с Кондьо „Дай да похарчим тези пари” и не желая да бъда въвличан в никакви скандали.
4. Достатъчно съм наясно със себе си, с кариерата си, с бъдещите си планове, за да преценявам какво и кога да правя, как да го правя. Моля да не се намесва името ми и всеки да си гледа неговата ситуация и положение.

Благодаря за вниманието! Пожелавам на всички едно страхотно лято с хитовете на ФЕН ТВ и очаквайте съвсем скоро клипа ни с Кондьо.