Шуробаджанащината се проявява с пълна сила в семейство Стораро. След като Фики се наложи на музикалната сцена е време и за неговия брат да бъде натикан на сцената от баща им Тони Стораро. Най-малкият му син - Емрах, който е само на 15 години, подписа дори и с "Пайнер". По този начин стремглаво върви по стъпките на вече утвърдения си брат.

Навремето Фики стартира с дуета си с Галена "Кой", а сега на малкия му брат се падна проект с певицата Емилия. Дуетното изпълнение "По такива си падам" вече е факт с видеоклип, който се радва на добър рейтинг в YouTube канала на телевизия "Планета".

Много почитатели на попфолка изригнаха срещу връзкарството и напъните на старшия Стораро да уреди всичките си деца да стават фолк изпълнители. "Най-напред Фики го нагласиха с дует с Галена, а сега и другия с успешна певица. Ако ги пусне соло едва ли ще имат успех и някой въобще щеше да ги забележи", коментират в средите стратегиите на свръх амбициозният Тони.

15-годишният Емрах от съвсем малък е насочен към музиката. На 4 години той се учи да свири на китара, а на 13 баща му го записва на уроци по пеене при асистент на Цветелина Янева - Жорж.