Две нови звезди на "Пайнер" обявиха, че няма да участват в концерта на фирмата в Пловдив. Джена изтъкна лични причини за отказа си и обяви, че те са достатъчно сериозни, без да навлезе в подробности. Решението й обаче бе посрещнато на нож от феновете.

„Е направо вече се оляхте , първо е неуважение към феновете на Поп-фолка, второ към Митко пайнера. Издънихте се тази година и това ще ви излезе през носа , феновете не сме за подигравка ,първо Галена,после Преслава после още +10 зад тях, въобще има ли смисъл да го правите този концерт! Всяко действие си има противодействие, няма да ви се размине на изпълнителите да се е…..те така с феновете си !”, пише Христо Георгиев.

Райна също се отказа от участие на концерта в на телевизия "Планета" в Пловдив на 3 декември. На македонката изведнъж й изникнало задгранично участие на 30 ноември. Певицата получила покана да пее в Германия и решила да остане няколко дни там, а не да се връща за концерта. Това й се сторило идеален повод да не се появи на сцената на зала "Колодрум" в Пловдив.

Припомняме, че Галена, Фики, Емилия и Преслава няма да пеят на 18-я рожден ден на музикалния канал. Сред потвърдените имена за концерта в Пловдив са Анелия, Емануела, Ивана, Глория и дебютантите в жанра Радко Петков, Ивета Костова, Даниела Пирянкова, Ариа и Малката.

снимка:инстаграм Джена