Българският национал Ивелин Попов отново приюти в леглото си чалга тигрица.

След като се раздели с изпълнителката Бриана и за кратко бе с "Мис Плейбой 2009" Светлана Василева, сега Попето е с Елена Паришева.

Двамата са заедно от два месеца, не правят планове за брак, не искат да ги сравняват с други, а просто да ги оставят да бъдат щастливи.

"Харесва ми, че тя не е "пиявица" и освен че е красива, е и много добър човек", споделя футболистът.

Подвизаващият се в турския Газиантепспор Ивелин не крие, че е с труден характер и е впечатлен, че Елена успява да го разбере и да извади на показ една по-различна негова страна.

*Ивелин Попов (Снимки: )

"Казвам й, че не я ревнувам, но всъщност я ревнувам. Но и вестници да продаваше, отново щях да я харесам", чистосърдечно си признава Попето пред родното лайфстайл списание Story, пише lifestyle.bg.

Елена Паришева пък разкрива, че футболистът е бил различен в начина, по който я е ухажвал, и била впечатлена, че неговите покани не съдържали нищо материално.

"Успяваме да загърбим известността и да бъдем напълно нормални в отношенията си. Ние сме просто едно момиче и едно момче, които се харесват", заявява певицата.

"Въпреки че носи суровия, труден, но силен характер на Скорпиона, има лъвско сърце и рицарски принципи. Традиционалист е, мрази показността и се радва на малките неща в живота, също като мен", споделя още Елена.