Фолк певецът Фики Стораро също ще напусне кораба-майка - "Пайнер", алармират източници. Синът на Тони Стораро нямал търпение договора му с димитровградската компания да изтече, за да стане изцяло самостоятелен изпълнител.

Близки до звездата разкриват, че зад решението му стоял неговия баща, който искал да се занимава с мениджмънта му и така парите от хонорарите да отиват изцяло във фамилията. "Ако го попитат дали ще напуска фирмата, със сигурност би отрекъл, защото Пайнера ще му спре участията. Но е въпрос на време той да го напусне", твърдят приближени до фолкаджията.

Самият Фики не бил доволен, че делил и хонорара си от "Като две капки вода" с шефа си. Така 40 хиляди лева се добрал само до едва половината от сумата.

Припомняме ви, че Мария, Малина и Деси Слава наскоро напуснаха Митко Пайнера. За Анелия също се заговори, но тя побърза да опровергае новината. Именно заради масовото напускане на певци от "Пайнер" напоследък фирмата залагала на по-младите си изпълнители. "Данна, Лидия, Десита и Денис Теофиков са много талантливи, но няма как да станат големи имена в жанра. Има отлив от чалгата и вече хората не се вълнуват толкова от песните в жанра", коментират фенове.