Гала е с коронавирус, съобщи Нова телевизия. Hotnews.bg припомня, че преди седмица публикации съобщиха, че дъщеря й Мари Константин е била заразена с китайския вирус, а в интервю приятелят й Стефан се оплака, че той съсипва бизнеса му. В понеделник водещата бе на мястото си в „На кафе”, така че и останалите й колеги в студиото трябва да бъдат карантинирани според изискванията на здравните власти. Затова днес Нова телевизия излъчи стар епизод на предаването.

Тя развила симптомите само за три часа по време на вчерашното предаване. Първо почувствах сухота в гърлото, после започнало главоболието и вдигнала температура. "Така след края на предаването реших да си направя тест, който в понеделник късно вечерта излезе положителен”, обясни водещата. Тя няма представа от къде се е заразила, но е категорична, че прекарала една прекрасна събота и неделя. В средата на миналата седмица също си правила тест, който е отрицателен.

Засега Стефан няма положителен тест, а водещата се надява заради положителната си кръвна група той да се отърве. В момента тя се оплаква от жестоко главоболие и сухота в гърлото, има и лека температура. Гала се извини на всички, които ще трябва да се изследват заради нея. Миналата седмица и ководещата й Гергана Малкоданска съобщи, че има вирус.