Дълги месеци цялата страна се чуди коя е тайнствената жена, заснела покоите на бившия премиер Бойко Борисов, която самият той я нарича "Мата Хари", пише "България днес". В новата дуетна песен с Криско, завъртяла се преди дни, изпълнителката пее: "Влизам като Мата Хари, гледат ме всички злобари, само изглеждам надута, дошла съм тук за валута. А пък ти, ти играч си и ти личи, но всички те видяха как от мен не сваляш очи."

В песента Галена и Криско разказват за пленяващата любов, която води до пристрастяване. Очевидно хитовата певица е вдъхновена от горещата тема за тайната жена, успяла да заснеме най-личното пространство на експремиера, чието име продължава да е забулено в тайнственост. Преди месеци моделката Маги Бадер бе посочена от бизнесмените Иван Ангелов и Светослав Илчовски като дамата, която се е промъквала при премиера.

Тогава плеймейтката отрече това и се закани със съд. Бадер бе повикана на разпит в прокуратурата, а оттогава друго име, свързано с личността на жената в спалнята на Борисов, не е излизало наяве. Истинското име на Мата Хари е Маргарета Гертруда Зеле, родена на 7 август 1876 година в Нидерландия, а по време на Първата световна война ще се превърне в една от най-известните в историята стриптийзьорка, куртизанка и шпионка.

След два развода Маргарета трансформира изцяло живота си и се ражда Мата Хари, която превръща стриптийза в култ към изкуството. Има връзки с влиятелни и високопоставени офицери, а по-късно решава, че единственият начин за луксозен живот преминава през леглото на богати мъже. Считана е за двоен агент, като според някои източници е лавирала между французите и германците.