Певицата от дует "Каризма" Галя Курдова не се е променила особено от годините на активната си кариера. Това си проличава и от абсолютно натуралната снимка, която публикува в социланата мрежа тези дни. Без никакъв грим чаровната ямоблийка приветства приятели и почитатели в Инстаграм. От думите й става ясно, че се е изгубила от виртуалното пространство заради здравословни проблеми при нейната майка, за която се е грижила по празниците в родиня си град.

"На мен ми е едно слънчево и приятно и реших да ви кажа здрасти и че ми липсвате. Много време не бях поствала знам, грижих се за мама по празниците, правих баници, сърмички, сладки и какво ли не.. Почувствах духа на родния град, изслушах новите хитове по музикалните канали, някои от които са много готини. Как е положението с локдауна, свиквате ли да ходите по цял ден с домашни дрехи или вече изкуквате от стоене вкъщи?", пита Галка Малка и приканва да й пишат.

Бившата дуетна половинка на Миро се завърна в България след дълги години прекарани в Англия и през които се носеха какви ли не слухове за нейния живот. Видяхме я в последното издание на "Като две капки вода".