Гери-Никол май се присъединява към редиците на звездите с нов нос, където я посрещат Преслава, Галена и... кажи-речи всички останали! Яката дупара хвърли в смут и паника милионите си почитатели с нова визия. Шокиращите кадри с новите размери на обонятелния хрущял на Гери-Никол идват от кратко видео. В продължение на няколко секунди морското чадо снима клип на тежко гримираното си лице, но все пак отделя момент, в който да насочи камерата към огромните бомби в пазвата.

Гери-Никол отделя най-много внимание на нослето. Върти глава наляво, после надясно, после анфас. Чупи муцки, стиска устни, но те вече са толкова "изтъркани", че никой не обръща внимание. Дали от високите градуси, или заради нетърпимост към дрехи, Гери-Никол пак е гола, само по сутиен се размята.


Напоследък в България има прекрасна "реколта" носове. Най-шокиращият клъцнат лицев хрущял се оказа този на Преслава. Бившата на Бирмата направи това, което никой не смяташе за възможно. След като си намали гигантските гърди преди години, тя си посегна и на носа. "Преси, защо?!", полудяха от скръб феновете. Факт е, че в кариерата на Преслава са й отправяли какви ли не обиди, но никой никога не й е зачеквал носа. Въпреки това Преси не издържа и се присъедини в редиците на "тунингованите". Там Галена е кралица.

източник:България днес