Фолк певицата Ивана събра погледите на жителите и гостите на Пловдив.

Народната любимка бе засечена да снима нов клип в центъра на града. Фотографите на „Под Тепето“, успаха да щракнат певицата по време на работните снимки. А на някои от фотосите Ивана е доста разсъблечена, което е доста нетипично за нея.

Любопитните фотографи не пропуснаха да запечатат и поразголените прелести на изпълнителката, докато се приготвяше за снимки. “Оп, това не го снимахте, нали?”, смути се Ивана в момента, в който папараците успяха да надникнат в деколтето й, пишат от kliuki.bg.

Изпълнителката избра Главната в Пловдив, за да я превърне в естествен декор за новото си видео. А случайните минувачи станаха неволни участници в клипа на певицата.

„Надуйте музиката“ се казва новото парче на Ивана. И според запознати то ще бъде в същия стил като предишните проекти на певицата, които е правила в Пловдив. “Искам да създавам настроение. Това е мисията ми”, заяви певицата по повод новото си видео.

По време на снимките около Ивана се суетяха дъщеря й Теди, гримьорката й, както и режисьорът Николай Скерлев. Неотлъчно до певицата беше и царицата на бузукито Стояна и синът й Иван, който също участва в новото видео на изпълнителката.