Майсторът в списването на крилати фейсбук статуси Любен Дилов-син е най-новото попълнение в екипа на TV7. Той ще атакува уикенд блока на медията с добре познатото ни „Удавете водещия”.

Във форматния си вид предаването няма да има допирни точки със „Сблъсък”, който Иван и Андрей ще възродят през февруари.

„Дилов ще прави нещо много по-добро, интересно и крайно като хумор от това, което беше в Нова. “Сблъсък” пък ще се завърне в автентичния си блясък, такъв, какъвто го помните от най-добрите години в bTV”, сподели изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков.

„Освен водещ Любо ще бъде и главен сценарист на новия български сериал, който готвим паралелно с историческата ни семейна сага. Като качество крайният продукт ще надскочи в пъти утвърдените от „Под прикритие” и „Стъклен дом” стандарти.”

С трансфера на Дилов Иван и Андрей пренасят целия си антураж от „Междинна станция”, а ангажиментът им към Нова се свежда само до „Всяка неделя”.

“Хората, с които водим преговори, имат малко време да си помислят дали да приемат, защото държим да дойдат при нас със сърцата си на професионалисти. Не привличаме кадри с по-изгодни финансови условия, а с по-добри трудови”, категоричен е Бареков.