Певицата Мария Попова и дъщеря й Екатерина са с коронавирус, съобщи самата изпълнителка в социалните мрежи. Нежната половинка на Весо Плачков обаче „благодари“ на естрадната прима Лили Иванова, на правителството и на футболните отбори Левски и ЦСКА за здравословното си състояние. Не става ясно защо естрадната изпълнителка не е е ваксинирала досега, след като работата й изисква присъствието на много хора, пък и с две малки деца у дома.

Иначе гневът й срещу препълнения концерт на Иванова е основателен, след като останалите изпълнители са длъжни да спазват изискванията за 50 процента заетост на местата. „Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най- любими отбора в България Левски и ЦСКА… също и на всички антиваксъри, антихристи и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с КОВИД. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и изобщо навсякъде!!??? Бясна съм.

Някой спазва ли закони тук в тази държава? Благодаря Ви мили хора, пожелавам Ви здраве! Мразя Ви и се проклинам, че останах в тази кочина“, написа Попова във Фейсбук, но няколко чака по-късно редактира публикацията. Певицата допълни, че би емигрирала, ако се пребори с коронавируса. Почитатели й пожелаха бързо възстановяване и обещаха вирусът да мине леко.