Опосумите Иван и Андрей явно не искат никой от вражеския лагер на екс жените им да се навърта в предаването им. Грандиозни промени се очертават от идния месец във фирмата им.

От меката на предаването издават, че то се мести в съботния ден и ще носи името ''Почивна станция''. За изненада на всички почитатели на съпругите обаче изглежда, че и двете водещи са вече аут от предаването, тъй като Иван Христов не искал предателката Мая Савова, която зае страната на дружката си Вихра в семейната им свада да му диша във врата, пише skandalno.net.

Самата Мая обаче за момента не дава потвърждение, че и тя изхвърча от предаването, но и не отрича този слух. Може би водещата на ''Отчаяните съпруги'' се надява, че също като Вихра през изминалия сезон ще запази своята позиция, при все че тогава бившата жена на Андрей Даниела напусна и тя зае много адекватно нейното място.

Всъщност формата ''Почивна станция'' ще стартира със солиден брой промени, на които опосумите залагат по модел на телевизионера от 80-те Александър Авджиев, за да не омръзнат на зрителите и да задържат високия си рейтинг през почивните дни.

Не чак толкова неочаквано вече на малкия екран, като че ли традиционно за опосумите ще се появи отново видната им дружка Витомир Саръиванов, който ще си партнира в своята рубрика с актьора Стефан Щерев.