Фолк певицата Анелия, след развода с Коко Динев, не успя да задържи дълго нито един мъж до себе си.

Доскоро тя бе в обятията на сина на бившата министърка в правителството на Симеон Сакскобургготски Долорес Арсенова. Милионерският наследник Калоян Арсенов обаче не успя да я изтърпи за дълго и й би шута.

Калоян бе заснет от папараците на „Поверително от NL“ да броди сам, без половинка, из столичните дискотеки. Забавлява се на макс и доколкото стана ясно от гласа зад кадър – това му е хоби и често срещано явление, пише hotarena.net.

От седмици не го придружава никаква жена. Получава често поздрави чрез Ди Джей от различни мацки, което сочи, че е доста желан.



Министерският наследник е само на 26, в разгара на най-бурните си години. Анелия е на 32, вероятно много по-улегнала от него, което може би е разковничето нещата между тях да не са потръгнали.

От папарашкото видео се видя, че Коки танцува и се кефи, преливащ от енергия. И все пак има данни да бъде с всяка, която си пожелае или просто да се позабавлява за кратко с нея.

Въпреки всичко се носиха слухове, че и Анелия не била съвсем чиста в намеренията си към него. По-скоро се е била влюбила в дебелия му портфейл, отколкото в самия него.

http://hotnews.bg/n/iliyan-v-dueti-s-ustata-i-s-aneliya-podgotvya-i-solovo-parche.82899.html