След като Фики Стораро накара хиляди да питат във Фейсбук „Къде е Издислав?”, героят от парчето Is This Love ще потърси и Миро.

Поп певецът ще вчеше катинара на колегата си от фолка тази вечер в „Като две капки вода”, а в публиката се очаква да бъде и сина на Тони Стораро, за да оцени нивото на английския му и ориенталските извивки във вокала.

"Миро ще се впусне в балада, която се превърна в хит и тема номер едно за разговор. До момента той винаги е бил кълбо от енергия в изпълненията си, а сега ще трябва да бъде един романтичен мечок", сподели преподавателят по актьорско майсторство Милица Гладнишка.

За да научи да рапира като Кулио по време на репетициите София Джамджиева се упражнява да реди рими ядейки желирани бонбони. Башар Рахал пък избрал радиатор за импровизирано пиано, докато тествал тембъра си върхи хит на Литъл Ричард в залата.

Светещия костюм на Поли Генова, създаден специално за участието й на „Евровизия” в Стокхолм, ще бъде част от метаморфозата на Люси Дяковска. Певицата с плевенски корен и европейски успех издава, че няколко души ще управляват електрониката на дрехата, докато тя изпълнява If Love Was A Crime.