Актьори, певци и певици, плеймейтки, красавици от модната сцена и звезди от екрана не пропуснаха да дадат гласа си за промяна в България вчера. Пред урните или машините за гласуване застанаха популярни личности като Владимир Пенев, Дони, Мис България Венцислава Тафкова, актрисите Радина Кърджилова и Стефания Колева, плеймейтката Михаела Тодорова. "Гласувах, но не очаквам промяна."

Това сподели пред пред "България днес" последната победителка в Мис България 2020 Венцислава Тафкова."Искам да спре корупцията. Хората да си възвърнат бизнеса и работните места. Семейството ми се занимава с туризъм. Изолацията и карантината съсипа туристическия бизнес, но ми донесе повече време с близките ми хора и приятелите ми", каза още миската.Тафкова до последно се е двоумила по кой начин да гласува - с бюлетина или машинно.

Не така стоят нещата при плеймейтката Михаела Тодорова, която спечели конкурса през 2019 година. Блондинката даде своя вот по старомодния начин. Тодорова има амбиция след няколко години да влезе в политиката. Но не в парламента, а в общинския съвет на родния й град - Казанлък."Ако партията, на която симпатизирам, се развие добре, ще стана неин член. Имам мерак да стана общински съветник. Смятам, че в моя град има голяма перспектива. Има какво да се развие", добави Тодорова. Друга плеймейтка - Нора Недкова гласува за промяната.