Наоми Кембъл – супермоделът, който не се нуждае от представяне. С годините името ѝ се превърне в нарицателно за красива жена с перфектно тяло, а с външността си тя печели милиони и до днес. Дамата, която успя да завърти главата не на един или двама мъже, а на цял свят. Признаваме си, и ние от Woman.bg сме влюбени в нея. И макар вече да е съвсем близо до 50-те, Наоми реши да предприеме ново предизвикателство и да се изяви в ново амплоа.

В днешно време все повече обикновени хора и знаменитости посвещават времето си в създаването на влогове, използвайки безспорния лидер в интернет платформите YouTube. Наоми Кембъл вече официално започна да споделя част от всекидневието си под формата на видеа, като първото се появи в интернет на 29-и ноември. Супермоделът споделя, че се надява феновете ѝ да се почувстват по-близо до нея, като вдига завесата на личния си живот и снима кадрите в дома си. Тя им предоставя и възможността да се свържат с нея.

Наоми има желанието светът да се запознае с нея не само като супермодел, но и като бизнесдама и деен активист в благотворителни каузи. „Искам да покажа на света коя всъщност съм аз и за какво се боря. Надявам се тези, които последват канала ми в YouTube, да се вдъхновят от това, което виждат от мен. Искам да ви подтикна да давате най-доброто от себе си, да допринасяте с това, което можете за света и да преследвате мечтите си“, споделя самата Наоми.