Зорница Линдарева, Елена Кучкова, Албена Вулева, Йорданка Христова, Кали и Евгени Минчев са номинирани за изгонване от Къщата на "ВИП Брадър".

Имената на шестимата, заплашени от възможността да напуснат шоуто, станаха ясни в сряда вечерта. Отговорът на въпроса кой ще си тръгне завинаги от риалитито ще бъде даден в понеделник по време на поредното живо предаване на Брадъра.

Най-много гласове - 9 на брой събра Зорница, следвана от Ели Кучкова с 6 номинации. По 3 гласа събраха Албена, Йорданка и Кали. Домсъветът реши да посочи Евгени Минчев, заради обидата, която нанесе на сина на Камелия Воче и той е шестият номиниран през тази седмица.

Тити Папазов предложи за изгонване Елена Кучкова, защото не се чувства комфортно в Къщата и не е полезна с нищо. Като втори съквартирант той посочи Зорница Линдарева. Причините за това са идентични - треньорът смята, че Зори не се чувства добре в Къщата и мястото не е за нея.

Ива Екимова номинира за изгонване Зорница, тъй като намира поведението й за изключително арогантно, а коментарите й - за „непримиримо за мен невъзпитани". Вторият, когото Ива избра да номинира, е Ели Кучкова. Мотивите й са, че тя участва избирателно в мисиите и че не е съпричастна към живота на всички в Къщата.

Wosh MC предложи да бъде изгонен Евгени Минчев, тъй като го е наричал с обидни думи. „Той не се държи достойно", смята рапърът. Стефан посочи и Елена Кучкова, която намира за „мрънкащо същество". „Не може да негодуваш срещу въздух, вода, легло, всичко...", категоричен е Стефан Иванов.

Камелия Воче избра двамата съквартиранти, които да номинира за изгонване. Това са Евгени Минчев и Йорданка Христова. Тя номинира Евгени заради обидата към сина й, когото паркетният лъв нарече "инвалид" и "недъгав". Освен това Воче смята светския хроникьор за празен човек, без ценни неща в живота си. Камелия посочи за изгонване и Йорданка Христова, която според нея крие храна само за себе си. „Не харесвам държането на хора от такъв висок пиедестал."

Камелия Тодорова пък номинира за изгонване Зорница, тъй като според нея няма сериозно отношение към мисиите. „Тя има прекалено разглезен начин на живот и не е била лишавана от нищо", предполага певицата. Вторият й избор е Камелия Воче, заради грубия и скандален тон, с който се опитва да командва Къщата и да поеме организацията в свои ръце.

Тази седмица Йорданка Христова реши да номинира Албена Вулева. „Тя се оказа голям манипулатор, стои далече и гледа сеир", смята любимата певица на Фидел Кастро. Тя посочи за изгонване и Зорница, поради нейната лабилна психика.

Ели Кучкова предложи за изгонване Wosh MC, тъй като го намира за арогантен и избухлив. Вторият съквартирант, посочен от плеймейтката, е Йорданка. Причината за това е непрекъснатата й намеса в това кой колко яде, а в същото време заделянето на храна само за себе си.



Зорница Линдарева избра за номиниране Камелия Тодорова, тъй като й е сложила етикет „психично болна". Освен това скандалната любовница на Тачо - мъжа на Жени Калканджиева, смята, че певицата не говори език, подходящ за възрастта й. Вторият избор на Линдарева падна върху Йорданка Христова, заради изказването й, че Зори има проблем с алкохола.

Без всякакво колебание Евгени Минчев посочи първата си жертва - Ели Кучкова. Мотивите за това негово решение са, че я намира непочтителна и неуважителна към Лорда, самонадеяна и самодоволна. Минчев номинира отново Зорница, като този път причината е по-прозаична - позволила си е да изяде шоколада му.

Наско Месечков номинира Елена, защото смята, че тя не се справя добре с мисиите - „лабилна е, винаги иска да се отказва, рядко проявява силния си характер". Вторият му избор беше Wosh MC, тъй като според него той не се държи добре с жените - арогантен и груб е.

Ели Гигова избра да посочи за изгонване Ели Кучкова, защото мрънка много по време на мисиите и има излишни претенции. Вторият Съквартирант, който тя посочи, е Зорница. Причините са идентични - непрекъснато се оплаква от дадените задачи.

Жени Калканджиева номинира Кали, тъй като й идвало в повече нейното почистване. „Повече от необходимото се вживява в ролята на перфекционист", смята красавицата. Калканджиева посочи за изгонване и фаталната любовница на мъжа си - Зорница Линдарева. Мотивите са й, че по време на мисии „се глези прекалено и не спря да клюкари".

Кали пък избра Албена Вулева за своя жертва, защото не харесва нейната арогантност и егоцентризъм, както и липсата й на стил. Вторият в черния й списък за тази седмица е Зорница. Причините за това са, че я намира за човек без достойнство и че под влияние на алкохола не представя женския род в особено добра светлина.

Иво Аръков също посочи за изгонване Албена. Актьорът смята, че тя си търси фалшиви поводи да злослови по адрес на всички съквартиранти. Вторият му избор бе Зорница, тъй като според него тя не се държи като осъзнат и зрял човек.

Влади Въргала избра да номинира Ива Екимова, тъй като я намира за шумна и нетактична. Освен това пиарката не се харесва на актьора, защото непрекъснато се намесва в чужди разговори. Въргала посочи и Кали.

Албена Вулева предложи за изгонване Кали, защото е „изключително груба, нетактична и непоръбена личност, с ниско възпитание". Вторият, който предложи тя за изгонване, е Ива Екимова. Албена обясни номинацията си с факта, че според нея пиарката участва във формата със своето нереално лице. Намира я за превъзбудена и амбициозна, което Вулева намира за неестествено.

Домсъветът в лицето на Венета Райкова, Никол Станкулова и Славена Вътова реши еднолично да номинира Евгени Минчев, заради обидата, която нанесе на сина на Камелия Воче. Маги Халваджиян предложи за елиминация Ели Гигова, като най-скучния съквартирант в Къщата, но мнозинството спечели. Номиниран за изгонване от страна на Домсъвета е паркетният лъв.

Докато течаха номинациите "ВИП Брадър" показа поредния скандал за храна в Къщата. Във вихъра на драмата Елена Кучкова се разсъблече и зарадва мъжката част от риалити формата. Всичко започна, когато Йорданка Христова захапа плеймейтката заради храната. „Та аз дори не ям толкова много. Не ям плодове, снощи съм изяла една филия", оплака се красавицата.

Накрая Елена Кучкова реши да си отмъсти по нейния си начин на Йорданка Христова. Тя отиде в спалнята, разсъблече анцуга си и облече този път сексапилна, къса бяла рокличка с голи рамене.

„Къде отиваш", поинтересува се Албена Вулева. „Отивам да я дразня тая. Дали да не си сложа и високи обувки", обясни Кучкова и палаво завъртя дупе пред Тити Папазов: „Как ти се струвам така, а?" „Чудесна си", отговори той, кимайки одобрително. „Чакай само да се наку.вя малко", изтърси Кучкова и започна да си слага червило на устните.

След „предпремиерата", плеймейтката направи и „премиера", преминавайки триумфално през Къщата, въртейки дупе. С обигран жест Кучкова си взе морков и започна да гризе от него сладострастно. Оказа се обаче, че Йорданка Христова не се трогва ни най-малко от опитите на Елена да я скандализира и всичко приключи единствено с възхитителните погледи на мъжете в Къщата.