. Огнян Димитров, прочул се като „Почвам да бегам, бате“ вече е рапър – поредният, които смята да

с нецензурни и откровено глупави текстове, в които враг номер 1 се оказват органите на реда.

За цвят към Огата се е прикачила и цицореста кака с амбиции да я провъзгласят за Lil Kim. Момичето се чекне в оскъдно облекло и е избрала псевдонима Коколеа. Хвали се без притеснения и че крие фасче с марихуана в кутийка от упсарин, наричайки ченгетата „жълти жилетки“, а на заден фон им припява и „бягай, мършо“.

За истинска звезда се е взел зевзекът, който се подигра със столичната полиция в смешно видеопробие



Видеото „Почвам да бегам“ е вече хит сред тийнейджърите в социалните мрежи, които възхваляват развратните текстове и чупки на кака Коко и Огата, пише „България днес“. Само за няколко часа видеото им събра хиляди гледания, като двамата новоизлюпени „рапъри“ смятат, че са ударили кьоравото и отново ще се превърнат в сензация. Припомняме, че телефонното видео, снимано от Огата, стана меме на 2018 година в социалните мрежи. За 3 дни събра 2 милиона гледания, като дори ченгетата му се радват откровено на циркаджийските номера. Даже един от тях, когото Огата нарича свой приятел, му казал да го качи, за да прослави българската полиция. На видеото се вижда как Огата обижда полицаите, които тръгват да го гонят. В крайна сметка прекарва 12 часа в Четвърто районно, където му е съставен акт за счупената лична карта.

Хилавият рапър отново се заиграва с ченгетата и явно няма страх от униформените, след като често се оказва закопчаван за наркотици и оръжия. От МВР коментираха единствено, че Димитров има регистрации за кражба и наркотици. Афинитетът му към марихуаната и оръжията ясно личи в профила на младежа. Има множество снимки на свитъци с марихуана още от 2013 г. На някои снимки се вижда, че отглеждал растението в саксии в дома си.

Малко след като стана „звезда“, зевзекът изтри скандалните снимки. Явно не е толкова ербап, на колкото се прави в новия си клип, където се клати във взети под наем коли.