Голям сочен бюст, щръкнали зърна и визия на сексбомба. Фолкпевицата Райна изненада с новата си визия, като сама пусна снимка на извивките на тялото си. В продължение на дълги години санданчанката гордо се окичваше с титлата "последната фолкпевица с естествен бюст". Но май се е предала пред хирургическите интервенции, коментират фенове. Наблюдателни почитатели отчетоха, че от малките гърди със скромни размери на певицата няма и помен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от RAINA(@raina_terziyska) на

Прилепналото спортно екипче на Райна ясно очертава набъбването в гръдната й област. Традиционно Райна се дразни на информации, свързани с личния й живот, независимо дали става въпрос за мъже или промени по тялото й. И този път изпълнителката остана вярна на себе си да не разкрива категорично каква е истината. На обвиненията, че се слива със силиконовата масовка, певицата отвръща, че всеки може да си мисли каквото си пожелае, но така и не отрича категорично, че се е "ремонтирала".
"Може да ми сложите силикон, където поискате", заявява ядно пилето на попфолка.

Преди време на въпроса дали жените вече не отблъскват мъжете с прекаленото използване на силикон Райна обяви, че: "Не силиконът е главната причина за това, а вулгарността при голяма част у жените. Липсата на онази женственост и нежност. Факт е, че се прекали с този силикон, но... всеки сам решава за себе си какво му харесва".

източник:България днес