Фолк певицата Райна, писателят Денди, Елена Кузмова от „Биг брадър фемили“ и рапърът Джийсън Брад Люис от първия сезон на „Х-фактор“ са сред сигурните участници във втория сезон на „Биг брадър ол старс“, който започва днес по Нова телевизия.

Райна вече сама се похвали във Фейсбук за предстоящата си изява. „Риск печели, риск губи, дано този път рискът си струва. Ще ми липсвате“ - написа тя на феновете си преди дни. Певицата бе сред героите на първия „ВИП брадър“, а през 2009 г. спечели танцовото риалити VIP Dance.

Първото издание на „Биг брадър ол старс“ се състоя точно преди година и бе спечелено от македонеца Лестер. Според източници от Нова Джийсън Брад Люис може и да отпадне от списъка, ако в последния момент в Къщата се навият да влязат по-именитите гласове от предишния „Х-фактор“ Ангел и Моисей или дори победителят Рафи.

*Райна

Четиримата сигурни в Къщата ще се присъединят към двете Златки - Райкова и Димитрова, които вече няколко дни живеят в изолация. Организаторите до последно чакат отговор от Елена от „Биг брадър 2“ и от Зара. Продуцентите не крият, че са направили предложение на две от най-запомнилите се участнички в миналите години и че се надяват те да кажат „да“. Хора от екипа обаче определят шансовете зрителите да се срещнат пак с тайнствената софиянка и с атрактивната варненка като по-малки от 50 процента.

Зара вече от доста време избягва публични изяви, а след раздялата със съпруга си Миро Елена също не живее като светска личност.  Общо играчите във втория сезон на „Биг брадър ол старс“ ще бъдат между 12 и 15. От съквартирантите се очаква да разкажат какво се е случило с тях след края на техните няколко седмици телевизионна слава. За пловдивчанката Елена, която спечели първия семеен „Биг брадър“ през 2009 г. със съпруга си - гробаря Веселин Кузмов, се знае, че вече е разведена и живее отделно от мъжа си.

Водещ на дългите преки предавания в понеделник и сряда отново ще е Ники Кънчев, а на кратките - Алекс Сърчаджиева. „Биг брадър ол старс 2“ ще замени „ВИП брадър“, чийто пети сезон приключи и бе спечелен от Станка Златева, пише pik.bg.