Фолк фурията Роксана също е с коронавирус, съобщи самата тя в профила си в социалните мрежи. Певицата знае точно къде и как се е заразила, както и какви симптоми има, както става ясно от изявлението й.

"Искам да ви съобщя, че днес, за голямо съжаление, ми бе поставена диагноза COVID_19. От няколко дни, аз не се чувствах добре. Бях отпаднала, нямах енергия и много ме болеше главата. Помислих си, че вероятно съм настинала. Взех превантивни мерки, но дискомфорта не спря. Загубих обонянието си и не усещах вкус. Именно затова, реших днес да потърся лекарска помощ. След разговор с моя личен лекар, д-р Георгиева, пътувах от София до Плевен и там си направих теста. За мое съжаление, дадох положителна проба за коронавирус. Искам да ви кажа че съм добре, в Кнежа съм си. Самоизолирала съм се далеч от всички. Спазвам всички мерки, пия лекарствата които са ми предписани и две седмици ще бъда под карантина.

Моля за извинение всички колеги, приятели, композитори и аранжори, но поради непредвидената ситуация, ще отложим нашата работа и срещи за след две седмици. Пожелавам да премина бързо и леко през това изпитание и отново да бъдем заедно. Семейството ми се грижи прекрасно за мен и имам всичко, от което се нуждая. Пазете се любими мои! Обичам ви", написа Роксана.