След изкусителната Светлана Василева и “Мис България 2005” Роси Иванова се присъедини към журито, което ще пресява кандидатите за участие в конкурса за красота “Мис и Мистър УНСС 2011”.

Тежката задача те ще споделят заедно с “Мисис България 2009” Лазарина Стефанова и спортният агент Георги Градев.

Зрелищният вечерен кастинг ще се състои на 29 март (вторник) в хитовата дискотека “PlayHouse” в Студентски град.

За втора поредна година най-красивите студенти в УНСС ще бъдат избрани от жури и чрез свободно SMS гласуване.

Според тазгодишния регламент на събитието, организирано за седми път от най-стария български студентски съвет - Студентския съвет при УНСС до полуфинала на шоуто на 12 април ще бъдат допуснати по 12 души в двете категории.

Съгласно същия регламент 4-те момичета и 4-те момчета с най-много гласове от гласуването с SMS на кратък номер 1915 за всички мобилни оператори, ще участват в полуфинала, като крайния срок за гласуване е 29 март (вторник).

Заедно с това по 8 участници съответно в категорията “Мис УНСС” и “Мистър УНСС” ще бъдат определени от авторитетното жури.

Медийни партньори на “Мис и Мистър УНСС 2011” са TV 7, Sportal.bg, радио “Дарик”, Woman.bg, Hotnews.bg и Men.bg, а събитието се провежда с подкрепата на дискотека PlayHouse, покер сайтът Igrach.com, клуб Night Flight и Bar Flight.

Официалният Интернет сайт на “Мис и Мистър УНСС” е: и в него се съдържа пълната информация за кандидатите и историята на “Мис и Мистър УНСС”.

Вижте видео:

Полуфинал на Мис и Мистър УНСС 2010