Големият си на Тони Стораро - Фикрет изненада всички с участието си в музикалното риалити "X Factor".

Талантливият младеж впечатли журито с изпълнението си и успя да премине на следващия етап от шоуто.

Фики, както го наричат всички, отдавна е избрал да се насочи към музиката. Миналата година той бе приет в Националното музикалното училище „Любомир Пипков" в София с пълно (6) в профил Поп и джаз пеене.

Звездният му баща не крие радостта си от успехите на своя наследник. „Много съм щастлив, че той избра да се занимава с пеене, защото наистина има талант. Не го казвам, защото е мой син, а защото наистина е така.", каза Тони Стораро. „Винаги, когато го слушам, много се вълнувам и се просълзявам.", сподели още Човека-глас.

„Сигурен съм, че един ден ще задмине моите успехи! А няма по-голяма награда за един баща от това да се радва на успехите на детето си!", категоричен е изпълнителят на „Само тебе виждам".

Освен пристрастен към музиката Фики е и фитнес маниак, което си личи по изваяните му мускули. Благодарение на редовните посещение на залата за тренировки, тийнейджърът, който е само на 16 години, изглежда доста по-голям. Безспорно перфектната му физика в комбинация с харизмата, която притежава и не на последно място лиричният му глас тепърва ще разтуптяват сърцата на доста дами, убедени са всички.

„В най-скоро време Фики сигурно ще може да се похвали с повече почитателки от мен.", шегува се Тони Стораро и не пропуска да допълни, че стиска палци на сина си за успех в музикалното риалити "X Factor".