Преди броени дни Гала разбуни духовете, като показа, че се пече без горнище на банския си на Малдивите. Видеото бе заснето от половинката й Стефан, който също побърза да демонстрира, че няма никакви задръжки. Стефан публикува снимка от луксозния комплекс, в който отмарят двамата с водещата. Потопен до кръста във водата, той недвусмислено показа, че е е гол, като развя гащите си в едната си ръка. И добави посланието "Ами ако се изправя...".

Очевидно двойката е почитателка на нудизма, но на Малдивите той е категорично забранен и провинилите се се наказват с тлъсти глоби. Гала и 11 години по-младият й мъж не за първи път се показват както майка ги е родила. Още през 2007 блондинката захвърли дрехите и се показа както майка я е родила на корицата на популярно мъжко списание.

Благодарение на новата й снимка пък всички разбраха, че тя е лягала под ножа, тъй като бюстът й е видимо по-набъбнал. Миналата зима пък тя и Стефан се показаха голи в заден план по време на почивката им в Банско.

Тогава те изскочиха от сауната, хвърлиха хавлиите и се проснаха по корем в снега. Засрамени от жлъчните коментари, те обясниха, че правят процедурата, за да се "каляват". Наскоро и щерката на Гала - Мари, се разхвърля дибидюс, а майка й я защити, обяснявайки, че няма нищо лошо в еротиката, предават от Ретро.