Ексцентричният певец с развързан език Светльо Витков е поканен да стане поредната жертва – участник на популярното риалити ''ВИП Брадър''.

Според тях основната цел на устатия музикант ще бъде да всява раздори между останалите квартиранти в именитата къща, а също така и да се натиска на всички нежни дами, с крайната цел да ги обезчести пред очите на цяла България.

На този етап все още не е ясно дали бившият член на ''Хиподил'' е дал съгласието си за участие. Когато научил за идеята обаче, тв продуцентът Иван Христов сериозно възроптал срещу подобна перспектива, защото истински се притеснил за бъдещето си с Ирина Сарачинова, която била доста податлива на мъжки закачки.

Близки до Светльо Витков обаче са категорични, че на деветдесет и девет процента той ще приеме поканата, защото така или иначе в момента няма кой знае какви изяви по медиите и здраво го е закъсал откъм реклама. По тяхното мнение, той бил почти напълно забравен след еуфорията по президентските избори, в които участва като кандидат и събра доста повече гласове от цял куп именити български политици, пише skandalno.net.

Припомняме, че поредният епизод на ''ВИП Брадър'' – а ще стартира през септември и се очаква да тръшне в земята рейтингите на всички останали предавания. Продуцентът Нико Тупарев, който държи правата върху шоуто, щял да направи всичко възможно да се създаде подходяща интрига, защото той също напоследък закъсал за пари.