Преди 14 години в късния следобед на 13 ноември зрителите видяха за първи път марката “Планета“ в българския телевизионен ефир.

Екипът на музикалната медия благодари на своите зрители за доверието и подкрепата през всички тези години, които допринасят за успеха на телевизия “Планета“ и това тя да държи лидерска позиция сред музикалните телевизии в страната. Днес звездите на музикална компания “Пайнер“ слагат начало и на международните изяви по повод празника.

Първа в чужбина още тази вечер ще пее Емануела, която гостува на българската общност в Лондон. Певицата очаква срещата си с публиката там с голямо вълнение и обещава много добро настроение и хитове.

Белгия, където изпълнителите на “Пайнер“ също са чести гости този уикенд ще посрещне Константин на 14 ноември, за едно незабравимо парти в Гент.

Кулминация на празненствата зад граница ще бъде големият концерт в Лондон на 11 декември, където не една, а няколко обичани звезди ще се забавляват с публиката - Глория, Ивана, Преслава, Борис Дали и Галин.