Косъма - героят на Александър Сано от "Под прикритие", когото убиха в последния сезон, предизвиква истинска истерия в Македония. Там актьорът работи по нов филм, но не може да избяга от образа в сериала на БНТ.

"Непрекъснато ми искат автографи. Подписвам се като Косъма - те и тук продължават да ми казват така", каза актьорът. "Преди няколко дни гледах предаване, в което питаха хората кои са любимите им актьори. Един отговори Стефан Данаилов, а друг - Косъма, но не знам истинското му име", обясни Сано.

В съседната държава той замина за 8 дни в началото на месеца. Тогава написа и във фейсбук: "Не пиша и не отговарям в последно време, оти съм у Македония, дека се снимам у филм. Ке се вратим скоро. Ви благодарам за разбираньето. Ай со здраве!" Филмът, в който се снима, се казва "Лазар" и е копродукция на четири държави - Македония, България, Хърватска и Франция. Канят Сано за кастинг за определена роля и отива в Македония. Не след дълго му поверяват един от главните персонажи. В екшъна участват хърватски и македонски актьори, както и още двама българи - Краси Кузманова и Иво Желев, пише ''24 часа''. "Всички говорим на един език", обясни Сано. Той не издаде какъв е героят му. "Нямам каскади. Има любовна история, но тя не е около моя герой", каза само той. Режисьор е Светозар Ристовски, а от българска страна продуцент е "Гала филм".

Сано в неделя води своя модул в предаването на БНТ "Неделя х 3". На 28 юли ще е последното му издание за сезона. Дотогава той ще замине на два пъти за Македония за снимки. До края на месеца ще приключи с "Лазар", но се очаква да заработи по два нови български сериала. И двата - за БНТ.