Певецът Веселин Маринов ще зарадва многобройните си фенове от няколко поколения с концерт на Великден. Това той съобщи в деня, в който трябваше да стартира пролетното му турне, като първата спирка от него беше Русе. “Мили хора, на 15 април, в навечерието на Великден, ще имаме онлайн концерт за всички Вас. Надявам се моите песни да стигнат до Вас, с тях да Ви поздравя и да бъдем актуални в празничните дни, макар и по този различен и нов начин”, казва във видеообръщение в социалните мрежи изпълнителят на „Лятна жълта рокля“.

Тези дни, заедно с част от музикантите, с които излиза пред публика, певецът направи репетиция в собствения си офис, за да подготви песните за концерта. Тогава се роди и идеята да поздрави с песен своите почитатели, но най-вече лекарите, зъболекарите, медицинските сестри, полицаите в България, всички тези, които са на първа линия в битката с коронавирус. За всички тях пожеланието на Веселин Маринов е “Бъдете здрави!”, а песента, която избра е “Доброта”.

Великденският концерт на Веселин Маринов ще бъде излъчен в интернет чрез платформата URBO на 15 април. В нея ще бъде обявен и началния час на изявата.