И вторият съпруг на победителката във „Фермата“ Веселка – Момчил, бил агресивен и й посягал. Макар че положението не било толкова тежко, както с първия й мъж, Момчил също раздавал правосъдие с шамар вкъщи, разкриват нейни близки. Това си пролича и по време на един от епизодите във „Фермата“, когато той шляпна момченцето си в ефир.

Веселка се опита да потули неловката ситуация и му прошепна почти недоловимо: „Спри се, поне веднъж бъди човек“, пише "Галерия". „Щом пред камерите посяга на децата, представете си какво се случва вкъщи, когато никой не ги вижда“, коментираха възмутени зрители. Приятели на Веселка признават, че това не е единичен случай и самата Веси също била шамаросвана.

Конярката от село Борима обаче не го регистрирала като агресия, а обикновен възпитателен метод. Тя неведнъж е разказвала за кошмара, преживян с бившия й мъж, и затова шамарите й се стрували като галене с перце. След като спечели „Фермата“ обаче, Веселка изцяло се променила. Тя сериозно обмисляла да се раздели с Момчил и да не търпи повече обидното му отношение.

снимка:фейсбук фермата