Скандалната Зара, чиято звезда изгря в първия сезон на ''Биг Брадър", категорично отрече слуховете за своето участие в поредното ВИП издание на шоуто.

Продуцентите отправили примамлива оферта към брадърката, защото считали, че тя е интересна на зрителите с разкрепостеното си поведение.

Варненката обаче била категорична, че не иска да има нищо общо с Къщата.

''Не, благодаря! Достатъчно се наситих и на слава, и на богатство. Толкова много и от двете видях, та чак звезди ми излязоха. Признавам си, до едно време ми беше интересно, но на втори етап всичко ми втръсна и бях на път да изкукуригам", заявила сексапилната брюнетка в телефонен разговор с Нико Тупарев, пише lifestyle.bg

Зара допълнила, че в момента се наслаждава на спокоен живот и умишлено избягва светската шумотевица. Тя не пропуснала да се похвали, че е извън България - на остров Ибиса в Испания, където събира тен, след което щяла да прескочи и до Сен Тропе.

Ако не беше "Биг Брадър" Зара щеше да си нищо и никаква варненска кифла, коментират ядосани фенове.

Тя стана известна с риалитито и по-скоро с неоринетираната си сексуална ориентация, която я вкара в леглото на съквартирантката й Мел, а по-късно и в прегръдките на олигофрена Нед, с когото правиха секс в тв ефир, но под завивките.

След излизането си от Къщата брюнетката се лепна за милионера Христо Сираков, който и осигури нов бюст и луксозен живот. След като се раздели с него, Зара се записа да учи актьорско майсторство в САЩ и още по-добре се научи да омайва богатите си гаджета.