Скандалната плеймейтка Златка Райкова също се оказа момиче на повикване.

Доскоро блондинката беше на седмото небе от щастие, че името й не е замесено в подобни скандали. Но митът, че е порядъчна бе развенчан от възмутени нейни съграждани.

За разлика от колежката си Златка Блек, която лъсна в сайт за елитни компаньонки, името на Райкова не се появи в ничий скандален списък.

И  докато за  Черната Златка се говореше, че взима по 5 000 лева на вечер, блондинката възмутено критикуваше морала на своите колежки

Съграждани на Райкова обаче твърдят, че и тя не е света вода ненапита. Пред свои приятели русата фурия яростно се възмущаваше от колежките си, макар според запознати съвсем да не е толкова невинна.

„Златка да не се прави на девственица, защото всеки я знае какво представлява. Това, че не бе замесена в с*кс скандала, не значи, че се държи като послушница от манастир за благородни девици.“, твърдят те.

За аферите на провокативната блондинка отдавна се говори, а много от връзките й бяха широко обсъждани в медиите.

„За нейните „подвизи” легенди се носят!”, разкриват познати на Златка пред „ШОК“. И допълват, че Райкова също припечелва като компаньонка, но просто е имала невероятния късмет името й да не се появи в скандалния списък.