Този път ще засегнем една доста актуална тема - тази за липсата на истинска любов.

Ако си казвате, защо не е дошла при вас все още - спокойно! Дори и големите звезди страдат от любов и мечтаят за принца на белия кон.

Риана например видя, че не може без Крис Браун и след дълго лутане отново се върна при него. Периодът, в който двамата не бяха заедно обаче никак не се отрази добре на барбадоската красавица.

Адел пък сътворила най-големите си хитове, сред които "Someone like you", възоснова на голямо любовно разочарование. Сега обаче си има нов мъж и дете, което значи, че нещата винаги може да се оправят. Въпросът обаче е дали може да забравим голямата любов.

Дали Деми Мур може да забрави Аштън Кътчър или Бритни Спиърс годеника си Джейсън, с който живееха от доста години насам? Не им липсват ухажори, а истинската и голяма тръпка наречена любов.

При Линдзи Лоън нещата не са по-различни - много мъже, а нито един свестен. Памела Андерсън също толкова време след Томи Лий няма достоен обект, който да обича така съкровено.

Ами Дженифър Анистън? Дали е толкова щастлива с Джъстин Теру, колкото с Брад Пит?

Ева Лонгория също се раздели преди месеци с Едуардо Круз и в момента търси някой поне толкова горещ мъж като него.

Завършваме нашата тема за любовните разочарования с Мадона и Джей Ло, който заместиха Гай Ричи и Марк Антъни с танцьори от балетите си - явно защото парите не са всичко. Просто понякога човек има нужда от истинска тръпка. Търсете я и вие и не спирайте, рано или късно тя ще се появи.