Въпреки че е в перфектни интимни отношения с Тейлър Кини, върколака от популярния сериал "Дневниците на вампира", попзвездата описва как трябва да изглежда, според нейните представи, идеалният мъж.

И представете си ...той трябва да се е дипломирал в Харвард.

Музикалната звезда разкрива в интервю пред "Сън" списъка с качествата, които трябва да има идеалният мъж. Той трябва "да има диплом от Харвард, да е постоянен, да има талант, умение да отхвърля ограниченията в любовта, да е толерантен".

Без съмнение Лейди Гага разполага с последното качество /толерантност/. Доказателство за това е, че нейният приятел актьорът и манекен Тейлр Кини не е учил в Харвард.

Любовта на живота й трябва също така да приеме, че тя е далеч от перфектната домакиня. Пране, миене на съдове... просто забравете. Затова певицата, която даде половината от богатството на баща си отказва да си купи собствено жилище и продължава да живее с родителите си.

"Не съм готова да си купя собствена къща". Това е същото като с брака или нещо подобно. Това е такъв ангажимент, че не искам...." споделя Гага, цитирана от БГНЕС.

"Обичам да съм с родителите и в същото врече изпитвам отвращение от домакинските задачи. На 25 години съм, нямам къща и да си купя такава ми се струва странно", продължава разсъжденията си поппевицта.

Когато тя не е при родителите си тогава отсяда при най-добрата си приятелка Бо и там прекарва нощите. Лейди Гага разказва, че двете сядат на канапето и остават с часове да гледат филми.