Аметист Амелия Кели, по-известна с псевдонима си Иги Азалия е готова да сватоса колежката си Риана с не кого да е, а със смятания за покойник рапър Тупак Шакур. "Те щяха да се влюбят от пръв поглед и след това щяха да кажат на всички, че съм страхотен сватовник", заяви рапърката в интервю на въпроса "Ако можете да вечеряте с две известни личности, кои биха били те?"

Иги Азалия не скри подозренията си, че един от любимите й хип-хоп изпълнители може да е жив, както всъщност гласи една от световните конспирации. Легендарният рапър беше гръмнат на 7 септември 1996 година в Лас Вегас. Случайност или не - той умира точно на петък 13-и в болницата. Това са 6 дни след "класическа" drive-by престрелка - мечтаната смърт на всеки гангстер. Друг факт, който предполага, че смъртта на изпълнителя не е достоверна, е, че дни след кончината му излиза песента I Ain't Mad At Cha, в която изпълнителят носи бял костюм и пее за смъртта си, пише woman.bg.

В интерес на истината точно преди две години вестник Mirror излезе със сензационен материал, в който твърдеше, че Тупак е "жив и добре в Куба", като разказа за необичайни твърдения, че рапърът се е забавлявал с Риана. Дори се появиха снимки (вероятно колажи) с главните герои.

Извън темата за Тупак в интервюто си Иги Азалия признава, че това, което я плаши, е кариерата. "Защото работя толкова много, че може би няма да намеря мъж, с когото да създам семейство. Аз винаги съм заета за личен живот", казва рап дивата от Австралия. Като най-голямата си сила посочва - постоянството. Изпълнителката би искала да й остане време да посети някой от островите във Филипините и да скочи от скалите в океана. "Просто изглежда наистина красиво", отсича тя. Ако има само 20 долара в джоба си, би ги изхарчила за любимите й понички и билет за кино. Другият й начин да се забавлява е конната езда.