Нов купонджийски скандал е на път да разбуни духовете в ЦСКА.

Оказа се, че бранителят Павел Виданов е пренебрегнал заповедта на спортния директор Емил Костадинов и се е веселил до зори през уикенда в нашумяла чалгокета в Слънчев бряг, съобщиха очевидци пред столичен вестник.

При завръщането на тима от лагера в Германия Костадинов се закани, че ще хвърчат глави, ако някой от футболистите си позволи да ходи по нощни заведения преди важните мачове от Лига Европа и вечното дерби на 1 август.

Екзекуторът на Франция дори сложи свои шпиони из чалготеките в София, които да му докладват за провинения. Той обаче пропусна, че някой от подопечните му може да се изкуши да отскочи до морето.

Според очевидци в злополучната за Виданов нощ той се забавлявал в компанията на дами, някои от които на видимо крехка възраст.

Играчът бе сред шестимата изгонени от Любо Пенев миналия сезон именно заради запои в нощните заведения, които после бяха амнистирани от шефовете от "Титан". На него и на Иван Караджов Костадинов бе обещал специално внимание и нищо чудно при доказване на вината му, младият бранител да си тръгне от ЦСКА.

източник: БЛИЦ