Деян Неделчев–Икебаната ще бъде победител в шоуто „Къртицата“. Певецът вече потрива ръце за голямата награда от 250 000 лева.

Заради сумата Икебаната е сдържан, спокоен и уравновесен. Именно парите са основния довод певеца досега да не е разкрил истинското си лице.

Запознати коментират, че Икебаната далеч не е толкова сдържан, особено когато го обиждат. Певецът обаче търпи постоянно унижения и обиди, само и само да остане инкогнито.

"Това не е Деян. Характерът му е съвсем различен, той е експресивен и не спира да говори. А само някой да се опита да го критикува или да го обижда на сексуална ориентация, както прави 100 Кила, ще го изяде с парцалите”, обясняват запознати с нрава на Икебаната.

В шоуто обаче певецът е толкова тих и сдържан, че досега не е успял да се замеси в нито един скандал. Не обръща внимание и на обидите на 100 Кила, който не спира да го нарича „мека китка“ и „сбъркано момиченце”.

Както изглежда парите за Неделчев са по-важни от собственото му достойнство. Самият той призна, че именно те са причината да влезе в шоуто.

„Икебаната е идеална къртица. Заради различната си сексуална ориентация той цял живот е свикнал да играе и да се прикрива. Развил е отлични манипулаторски способности, знае как да не се набива на очи и върти всички в Базата на малкия си пръст”, разкриват хора от екипа. Те обаче са категорични, че певеца така или иначе няма да се докопа до парите. Неделчев ще си тръгне от шоуто с 50 000 лева хонорар, който му се полага. Тъй като продуцентите от самото начало планират да го прецакат.

Те смятали да режисират мисиите така, че Икебаната да се превърне в основна мишена. И така участниците в крайна сметка ще го разкрият, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.