Eдна от най-обсъжданите теми в риалитито „Къртицата”, а именно бременността на  Рут Колева, която уж заченала от бившетоси  гадже Калоян, все повече се вижда, че е пълен кьорфишек. 

Деян Икебаната разкри в интервю, че продуцентите Иван и Андрей сами измислили номера със забременяването й, за да успеят да вдигнат рейтинга на „Къртицата”, който катастрофално беше започнал да пада.

Замисълът се оказа успешен, защото зрителите пак се върнаха пред телевизорите да гледат нещастното бременно и изоставно девойче и даже все още се вълнуват какво е станало с бебето, ще прави ли аборт, или ще го ражда.

И докато по-милозливите ахкаха и охкаха да горкото бебе без баща, по-наблюдателните запчнаха да се чудят дали не ги вземат за мезе, пишат от skandalno.net

"Няма как една бременна жена да пълзи по корем в тесен тъмен тунел в компанията на мишки, а след това да се чекне на въже над пропаст с чувал на гърба. Няма как същата тази жена да влачи тежка количка с камъни, след това да се завре добоволно в шахта с вода с риск да се удави и като капак на всичко да прави пируети в езерото, скачайки от един банан на друг".

Икебаната се кълне, че поне от три източника знае, че Рут никога не е била бременна. Освен това той я засякъл като вади дамски тампони от раницата си във време, в което те просто няма как да й трябват.

"Не зная защо беше измислено всичко това. Само ми е чудно как ще се излезе от това положение. Освен спонтанен аборт да се измисли, друго не виждам", твърди Деян.