Деян Икебаната става водещ на гейм-шоу "Следващият, моля" по ТV7.

Той ще бъде дясната ръка на Башар Рахал и ще изпълнява ролята на Маестрото. Той е човекът, който се грижи за настроението, музиката и танците в предаването. Освен това, Икебаната е човекът, който ще задава на участниците артистичните въпроси в играта.

"Следващият, моля" е българската версия на световното шоу Next One, което е оригинален формат на холандския гигант Endemol. Изключително атрактивната телевизионна игра e най-гледаният куиз през последните три години в Италия.

Башар Рахал ще проверява знанията на десетки хора, които са се наредили на опашката в "Следващият, моля" по TV7. Голямата награда е 222 000 лв.

Както и в италианската версия на шоуто, така и у нас, въпросите в "Следващият, моля" няма да се задават само от водещия. За по-специфичните категории, Башар Рахал ще разчита на своите помощници.

Това са седемте персонажа на шоуто, които са специалисти в своята област - "Маестро" Деян Неделчев, "Изкусителите" Бориса Тютюнджиева и Цветан Цветков, "Медицинската сестра" и "Учителката", изиграни от Виктория Джумпарова, асистентките Славена Вътова и Тамара Асанова, Бабите от Банско Йорданка и Мария, Мимът Цветан Найденов и виетнамците Синг и Сонг, изиграни от Тони и Виктор.

"Следващият, моля" стартира от 5 октомври, пише ''Блиц''.