Илиана Раева се държи все по-зле с участниците в „Денсинг старс", където е жури. Поредната жертва на самозабравилата се гимнастичка беше Нана Гладуиш.

От самото начало на шоуто водещата бе подложена на унижение и постоянно й се напомняше, че е болна.

Въпреки че с много усилия Нана пребори рака и сега живее на пълни обороти и по нищо не личи да е имала здравословни проблеми, след всеки танц блондинката слушаше обяснения колко добре се справя като за човек с нейното заболяване.

А когато миналата седмица участниците се разделиха на два отбора, никой не избра Нана в своя, след което тя си тръгна обидена от сцената в края на шоуто. Отношението на Илиана Раева на последния лайв обаче бе черешката на тортата.

Усмихнатата водеща беше подготвила два танца, които изигра с голяма страст и желание. Треньорката обаче оплю Нана още при първото танго, макар че публиката хареса изпълнението и дори скочи на крака от възхищение.



При второто изпълнение обаче Раева съвсем се отприщи в критиките и заяви, че този танц просто не бил за Нана, защото не се справяла добре и постоянно правела грешки. При втората порция обиди Гладуиш вече не се сдържа и отвърна на Илиана, че не е съгласна с нейното мнение.

Това буквално извади Раева от кожата. Тя се нахвърли върху водещата на „Съдебен спор", че тя няма право сама да си дава оценките. „Аз съм журито и си казвам това, което мисля", отсече Раева, с което изказване напълни очите на Нана със сълзи.

Дори похвалите на останалите от журито не укротиха бясната гимнастичка. След изригването на Раева водещата едвам се сдържа да не се разплаче, но след шоуто напълно се сринала, пише „Всеки ден". Колегите й я успокоявали повече от час и групово се настроили срещу взискателната треньорка. Тя обаче не смятала, че е направила нещо нередно и изобщо не възнамерявала да се извинява. Според нея това, че Нана никога не е тренирала, не било оправдание. „Няма да си затварям очите", казала булката на Наско Сираков.