Голямата българска спортистка, бивша гимнастичка и настоящ председател на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева ще вземе Награда за цялостен принос за развитието на българския спорт. Това ще се случи на 30 юни по време на четвъртото издание на Lifestyle Awards.

Сред очакваните гости на мероприятието са Тото от СкандаУ, Гери-Никол, Дара, Венци Венц, Фики Стораро, Алисия, Емануела, Анелия, Денис Теофиков. Церемонията ще се проведе в столичен фолк клуб, а водещ и организатор е Ива Атанасова-Ivy.

26 са номинациите в областта на шоубизнеса, които ще бъдат отличени. Сред тях са Певец и Певица на годината в различните жанрове, Колаборация и Дует на годината, Водещ на годината, Светска двойка на годината, Моден идол, Сензация, Сексимвол, Майка и Баща на годината, както и Награда за цялостно творчество. 13 пък са номинациите в областта на бизнеса и социалния живот, сред тях се открояват за Млад предприемач на годината, Естетична клиника на годината, Ресторант на годината, Бизнес и красота, Дама на годината и Адвокат на годината.

Гери-Никол беше сред гостите и на миналогодишната церемония.