„Имах слабост към трима от участниците, но най-вече към Ицо Хазарта. Това беше любимият ми участник. Той бе уникат в това шоу. Другите, към които имам слабост, са Део и Елен. Но ако трябва да бъда честна, най-добрият танцьор в това шоу е Стелла”.

Това заяви в студиото на „Здравей, България” Илиана Раева, която е част от журито в шоуто Dancing Stars.

Илиана коментира и скандала, който се развихри на  последните елиминации по повод коментар на Калин Сърменов от журито относно усещането за танц на Стелла.

„Това е спонтанна реакция според мен на един бунтар. Вие идея си нямате какъв бунтар е тя. Тук тя е блестящо, възпитано момиче. Вие не знаете за какъв бунтар и за каква луда жена става въпрос. Тя държи и стиска дори зад кулисите. Това момиче е постигнало всичко абсолютно само, без ничия помощ. Изключвам травмата. Тя се справи с една много сериозна травма, независимо какво неща се изписаха и изговориха. Тя имаше една сериозна травма и я преодоля по най-бързия начин, благодарение на този силен характер на бунтар. В това шоу тя дори не се показа в цялата си лудост”, заяви още Илиана Раева часове преви грандиозния финал на шоуто.

Двамата с продуцента на шоуто Нико Тупарев споделиха, че се вълнуват от финала на Dancing Stars.

„Моето вълнение е свързано с това, че е последната вечер в Dancing Stars – едно грандиозно, блестящо шоу. В мен има истинска тъга, че това е последната вечер”, сподели Илияна Раева.

„От последния VIP се опитахме да вдигнем нивото, да не бъде толкова пошло риалити шоуто. Отново има конфликти, любов, някакви хора са в конкуренция, други не харесват журито, но всичко това е събрано в една линия. Имаш драмата на възрастен човек, който трябва в един момент да се откаже или да не се откаже. Имаме човек, който отслабна с 35 кг. Но това не беше основният фокус”, заяви от своя страна продуцентът Нико Тупарев.

„Който и да стане победител, ще бъде заслужено. Аз тук бих прибавила и Део, но някой трябваше да отпадне. Глория беше много красива, но за мен тя не можеше да танцува. Аз очаквах много повече от нея като танц”, коментира още Илиана Раева.

Тя похвали Ангел, който я е изненадал приятно с танцовите си умения. Друга приятна изненада за нея била актрисата Елен, която се оказала една фантастична танцьорка.